dimecres, 16 de novembre del 2011

ENQUESTA


Tots aquells que coneixen l'evolució del camp de futbol del Patronato son sabedors de la millora que hi ha anant sofrint esta instal·lació esportiva any rere any, per a ús i disfrute de tots els bocairentins. No obstant el desig és que no es quede ahí la cosa, la il·lusió seria acabar d'adequar el terreny de joc, tant per a la utilització durant els partits del campionat anual com per al seu ús setmanal de xiquets i pares, com així ve succeint actualment. Ja que el Patronato si bé no és una instal·lació municipal sempre els camps esportius han estat oberts per a tots els bocairentins des de temps arrere fins l'actualitat.
L'adequació del terreny de joc està valorada al voltant de 3.000.- €. I si bé se es conscient de la difícil situació econòmica actual, per mig del present blog es vol polsar l'opinió d'usuaris i no usuaris del camp, per tant de saber si estarien dispostos a col·laborar mitjançant una aportació econòmica totalment voluntaria i a estimació de cadascú, i poder entre tot el poble (al qual es faria extensiva la iniciativa) tractar de sufragar l'adequació del camp, per mig d'ingressos a un compte corrent que s'obriria exprofés per a esta iniciativa.
Per tant es prega que de manera sincera i totalment anònima, es vote una volta per persona tan sols, a l'enquesta que s'ha publicat al lateral del blog. Si passat un temps s'observara que el resultat es altament positiu, la iniciativa es faria extensiva a tot el poble per a que aquell que vullga puga col·laborar.
A part del camp pròpiament, altres son els projectes pendents: renovació del vallat, il·luminació, etc. No obstant tal volta amb un camp en millors condicions es puga organitzar un torneig amb motiu de la festa del Patronato per a majors, o en altres dates, i la recaptació que es fera reinvertir-la en els projectes pendents, tal i com així es ve fent amb la modesta recaptació del Futbol al Rogle.
La seua sincera i anònima opinió ens interesa, per tal de seguir amb el projecte, o deixar l'assumpte com esta, lo qual també es totalment comprensible.
Vosté té la paraula.
Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada