dissabte, 26 de novembre del 2011

CRÒNICA JORNADA 6


De bon matí l'organització ha tornat al terreny de joc la terra que el diluvi universal caigut esta setmana hi havia arrossegat. Si bé es cert que degut a que el camp està més apretat que mai, la minva de terra no ha sigut desmesurada.
Seguidament tenia lloc la sisena jornada, amb un oratge immillorable per a la pràctica esportiva, i que ha donat els següents resultats:

La Cantera 3 - La Penyeta 3
Els Dimonis 5 - La Frontera 6

Un primer encontre, a l'igual que l'altre, de màxima rivalitat i que a punt a estat de guanyar La Cantera, que amb la moral que donava la presència del seu capità, tot i estar un poc lesionat, han pogut endur-se els tres punts, si bé La Penyeta fent gala de la seua consistència d'equip ha pogut aguantar el tipus. Un molt bon encontre.

No menys igualat ha segut este segon encontre, d'alt nivell de joc i de gols, i que si bé pareixia que Els Dimonis s'emportarien els tres punts, un treball pausat i insistent dels Fronterers ha fet que pogueren donar-li la volta al marcador i guanyar in extremis el partit.

Hem disfrutat d'una gran matinal de futbol, esta igualtat fa que la qualitat del joc de cadascú al seu nivell, puje molts enters. Cal destacar a la volta, que no te igual el lloc al que es quede a la classificació, ja que si bé el primer jugarà directament la final, els emparellaments de les eliminatòries seran del segon contra el quint, i del tercer contra el quart.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada