dissabte, 19 de novembre del 2011

CRÒNICA JORNADA NÚM. 5


Novament un ambient tardorenc i humit, per una part amenaçava amb suspendre la jornada, però per altra feia que l'estat del terreny de joc, estiguera en les millors condicions possibles, lo qual ha permés als joves valors desplegar un joc d'alt nivell.

Els resultats han segut els següents:
La Frontera 8 - Els Doraimons 3
Els Dimonis 3 - La Penyeta 3

Un primer encontre on prompte els Fronteres s'han posat al capdavant en el marcador, i on Els Doraimons han fet un gran esforç per poder remuntar l'encontre, no obstant tenien la pólvora com l'oratge, humida. Açò impedia la remuntada malgrat l'empenta mostrada. A la recta final del partit La Frontera ha arredonit una victòria treballada.

El segon encontre dirimia el lideratge, i com així demostra el marcador ha segut un encontre de màxima rivalitat i igualtat, amb tirs als pals, constant lluita al mig del camp i dificultats per foradar el marc contrari. Un gran partit que ha deixat en taules la contesa.

Amb esta jornada finalitza la primera ronda, on s'ha demostrat que no es gens fàcil guanyar un encontre, i si bé Els Doraimons no han encetat encara el seu caseller de punts, el joc no reflexa ni molt menys els zero punts. Per tant cal no desanimar-se i seguir batallant com fins ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada