divendres, 26 d’abril del 2013

AVÍS PLUJA



En cas de suspensió de la jornada per inclemències meteorològiques, açò es decidiria el dissabte pel matí, al voltant de les 9 a.m., ja que si bé els litres que han caigut i estan caient son molts, el camp drena prou l'aigua al tindre una base de pedres, i si para l'aigua una estona esta sol filtrar-se. L'únic perjudici que causa la pluja es que arrastra l'arena, i desnivella algunes parts del camp.

L'organització ha estat estos dies revisant l'estat del terreny i en cas que no ploguera ja es presentaria de bon matí amb tal de tractar de repondre els desperfectes soferts.

Com el calendari està complet fins a la Festa del Patronato, en cas de suspensió d'alguna jornada, molt possiblement obligue a que algun dissabte d'abans al de la Festa s'haja de jugar pel matí i per la vesprada, es a dir dos jornades al mateix dia, amb tal de decidir l'altre finaliste. Ja que el catecisme, que té lloc els dissabtes a la vesprada, finalitza este propi dissabte, i no serà impediment per jugar per la vesprada.

En definitiva, que en cas de suspensió, si la tecnologia no ho impedix, es farà saber a este blog al voltant de les nou del matí del dissabte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada