dissabte, 27 d’abril del 2013

CRÒNICA JORNADA 3ª LLIGUETA ELIMINATÒRIA



Degut a les plujes sofertes, i amb l'amenaça de més aigüa l'organització va haver de reparar el divendres de vesprada els desperfectes soferts pel fort aiguat i en evitació que els danys al terreny de joc anaren a més, lo qual deixava el terreny de joc apte per a la disputa de la jornada sabatina.
La sorpresa fou que degut a les noves plujes caigudes el divendres per la nit, es formaren varis embassaments al mig del terreny de joc, lo que obligà a fer tasques de desaiguament, ajudats pels pares més matiners, als quals agraimt sumament el treball realitzat. Deixant el terreny de joc en unes mínimes condicions per a la disputa d'una jornada enfangada.

Els resultats han segut els següents:
Mariola - Club Pengüin -
Este partit, no s'ha disputat degut a la falta d'efectius per ambdós conjunts i per les feines d'adequació del terreny que estaven fent-se. Al ser amistós no hi ha afecta a la pròpia classificació.

El Bardalet 4 - Los Picapiedra 3
Una treballada victòria per part del Bardalet amb alta assistència, front a un voluntariós Picapiedra, amb alguna baixa, que no ha pogut abastar un resultat positiu. El fang del camp hi ha sentat bé al Bardalet per abastar la victòria, semblava un equip del nord, acostumats a terrenys de joc humits i enfangats.

Els Davinchis 1 - Los Infernales 5

Un començament de partit igualat, que ha segut desequilibrat pas a pas per Los Infernales amb un joc fluid i consistent, quedant-se, amb este resultat, a les portes d'abastar la final.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada