dissabte, 20 d’abril del 2013

CRÒNICA LLIGA ELIMINATÒRIA 2ª JORNADA




De bon matí l'organització feia acte de presència amb tal de reparar el rec, i arruixar degudament el camp, així com nivellar algunes zones del terreny de joc, regar arbrat i netejar zones de vestidors, a l'igual que te a bé fer-ho altres setmanes. I al tocar la mitja (de les nou) al campanar començava el primer dels partits.

Los Infernales 10 - El Bardalet 2

El potencial de Los Infernales ha passat per damunt d'un voluntariós Bardalet, novament amb baixes, que no ha pogut fer molt més. No obstant, enguany este equip no es quedarà sense guardó, ja que el jugador Gerard Sanchis ha segut designat millor esportiste d'esta edició del campionat, un més que merescut reconeixement.

Club Pengüin 1 - Els Davinchis 9

Segon partit, segona golejada, on Els Davinchis han començat amb les màximes ganes esta lligueta eliminatòria, davant d'uns Pengüin que han acusat les baixes de dos germans que hui no han pogut assistir. Açò fa que s'aprete la classificació.

Los Picapiedra 0 - Mariola 10

Tercer encontre, i nova rastrera de gols. I si bé Los Picapiedra a la primera part han plantat cara amb solvència al finalista, una volta començada la segona part pareixia con si s'hagueren quedat encara als vestidors, no han sabut tornar a connectar amb el partit, i açò no ha segut perdonat pel batallador equip del Mariola.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada