dissabte, 6 d’abril del 2013

CRÒNICA JORNADA NÚM. 18



A l'última jornada de lliga, ens ha acompanyat novament el fred hivernal que ha tornat per estes terres, si bé l'aigüa caiguda la vesprada abans ha deixat el terreny de joc en el millor estat possible.
Hi han hagut els següents resultats:

Club Pengüin 7 - Los Infernales 5
La solidesa dels Pengüin s'ha imposat davant uns Infernals amb algunes baixes, després d'un partit de molta igualtat. Cal destacar que novament el capità de Los Infernales ha foradat el marc contrari, abastant amb això la quantitat final de 43 gols, per lo que Josep Vañó Calatayud serà el màxim golejador de la lliga del Patronato 2.012-2.013. Un més que merescut guardó.

Mariola 14 - El Bardalet 0
El resultat ho diu tot. El Bardalet, amb el mínim de jugadors exigit per poder jugar, cinc, res ha pogut fer davant el campió de lliga al complet. En vista de com anava transcorrent el partit, el mateix ha segut reduït quasi a la meitat de temps en cada part.

Los Picapiedra 6 - Els Davinchis 3
Un nou partit igualat que a la fi han guanyat els picapedrers, amb un repartiment de gols per part de varis jugadors, on dos dels més joves jugadors han encetat el seu conter particular.

Amb això finalitzem la lliga, una més del Patronato. Ara donarem pas la pròxima setmana a una lligueta a cinc, on el que la guanye serà l'altre finalista que s'enfrontarà al campió de lliga, el Mariola. El nom de la nostra serra, que ja en alguna ocasió s'ha passejat pels terrenys patronàtics, tornarà a estar en la finalíssima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada