dissabte, 1 de març del 2014

CRÒNICA DOTZENA JORNADA


Primera jornada del mes de Març, amb oratge fred i humit, si bé no ha caigut pluja, i els partits s'han disputat amb total normalitat, donant-se els següents resultats:

Vinalopó 0 – Els Futboleros 6
Novament Els Futboleros han recuperat la senda de les victòries, davant un voluntariós equip del Vinalopó que cara a porta te la pólvora mullada, malbaratant clares ocasions de gol, no ha segut així per part Futbolera que sí han aprofitat les ocasions que se'ls han presentat.

Los Goleadores 6 – Els Blaugranes 1
Los Goleadores han mantés el nivell de joc habitual, i Els Blaugranes amb la baixa del porter titular per càstic, no han pogut fer res davant el líder. (L'educació dels fills és una cosa molt personal de cada familia, no obstant el castigar a no jugar a un joc col·lectiu es castigar a tot l'equip. Tal volta si es cobrara una quota d'inscripció del nivell que està pagant-se per ahí, igual estes coses no pasarien)

Magics 1 – La Pedrera 2
Novament una bona organitzatció i milloria en el nivell de joc dels Magics s'ha notat a esta jornada. Lo qual no ha segut suficient per emportar-se la victòria, però sí per posar les coses molt difícils a un bon equip com La Pedrera, que ha sabut endur-se els tres punts tot i la baixa d'un dels seus millors jugadors. Cal destacar que ha segut un partit de balonades i xocs, que ha obligat a parar l'encontre en més d'una ocasió. Hui tocava això!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada