diumenge, 9 de març del 2014

CRÒNICA TRETZENA JORNADA



Amb un immillorable oratge, (a la fi un dia sense vent), ha tingut lloc la tretzena jornada donant-se els següents resultats:

Magics 2 – Vinalopó 8

Tot i començar per davant al marcador els Magics no han pogut detindre l'ímpetu del joc del Vinalopó, que esta volta si ha trobat el forat cara a porta.

Els Futboleros 3 – Los Goleadores 4

Els Futboleros que van retrobant-se amb el joc d'inici de temporada apunt han estat de guanyar al líder, el qual difícilment decau encara que estiga per baix al marcador, el que li reporta remuntades com la d'este partit.
Com queden dos jornades per acabar la lliga, i la renda amb el segon es de set punts, amb esta victòria Los Goleadores es proclamen guanyadors de la lliga 2013-2014, el que es permetrà jugar la final d'esta edició.

La Pedrera 1 – Els Blaugranes 4

Partit amb algunes baixes, en especial pel bàndol blaugrana, si bé els que han jugat ho han donat tot amb tal d'abastar la victòria i la participació de la gent més menuda augmenta de manera positiva.
Els Blaugranes encapçalats per dos germans amb molta força i qualitat han pogut superar la coherència i saber estar de La Pedrera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada