dissabte, 29 de març del 2014

CRÒNICA LLIGUETA ELIMINATÒRIA J.1



Primera jornada de la lligueta eliminatòria, per dilucidar l'altre finaliste. Si bé l'oratge amenaçava pluja al final s'ha pogut disputar la jornada al no fer acte de presència el líquid element, encara que el vent i el fred han segut protagonistes.

Els resultats han segut els següents:

Vinalopó 2 – Els Blaugranes 7
El jugar a primera hora no hi ha sentat massa bé al Vinalopó que estava un poc endormiscat, circumstància que ha segut aprofitada per un lluitador equip Blaugrana, que si bé començava fort, després ha segut frenat, però una última empenta ha fet que s'ampliara la diferència al marcador.

Magics 4 – Els Futboleros 5
Els Magics que partit rere partit van sent conscients que la seua qualitat es prou millor del que la taula classificatòria assenyalava, han segut capaços de guanyar fins i tot este difícil encontre, si bé la consistència dels Futboleros ha fet que als últims instants la victòria caiguera del seu costat.

Los Goleadores 5 – La Pedrera 4
Partit amistòs, que d'amistós tan sols tenia el nom, ja que els dos equips, amb nodrida assistència han disputat un bon encontre i anivellat, amb anades i vingudes per ambdós parts i molta lluita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada