diumenge, 23 de març del 2014

CRÒNICA QUINZENA JORNADA I ÚLTIMA DE LLIGA



Última jornada de lliga, on la pluja caiguda dies abans ha deixat el camp en les millors condicions possibles, bon ambient i màxima rivalitat als partits disputats, que ens han deixat els següents marcadors:

Els Futboleros 2 – La Pedrera 2

La Pedrera ha deixat perdre l'avantatge que havia aconseguit als inicis de l'encontre, i que haguera pogut ser major, de no haver segut pel malbaratament de diverses ocasions, així com per l'acert del porter Futbolero. Els Futboleros han sabut remuntar, tot i que hi han hagut moments en que l'esperit d'equip haguera pogut ser millor.

Magics 5 – Els Blaugranes 4

Els Magics han abastat una nova victòria, que confirma que quan no decauen poden aconseguir resultats positius, com així s'ha demostrat davant un nivellat equip Blaugrana, que a este partit no ha tret el màxim rendiment de si mateix.

Vinalopó 8 – Los Goleadores 8

S'ha notat al resultat que els baluards defensius d'ambdós conjunts no han participat al partit, a la volta que ha quedat patent que el Vinalopó, ajudat per indicacions paternals i amb un alt esperit de sacrifici, poden posar contra les cordes a qualsevol equip, com així ho han fet davant el solvent campió de lliga que esta volta no ha pogut abastar una nova victòria.

Amb la conclusió del campionat de lliga, Los Goleadores seran els primes finalistes, i ara es disputarà una lligueta a una volta entre els cinc equips restants, que decidirà l'altre finaliste. L'equip d'eixa lligueta que descanse jugarà un partit amistós davant el campió de lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada