dimarts, 3 de novembre del 2009

CRÒNICA JORNADA NÚM. 2

Durant esta segona jornada del campionat s'ha posat de manifest que la igualtat és la nota predominant durant estos inicis de la competició, tal i com es pot apreciar als resultats que hi han hagut.
- Los Guacamoles 5 – Los Filipenses 3
- El Diablo Infernal 1 – Los Machacantes 2

Al parèixer si l'assistència als partits es màxima els equips estan prou igualats, clar està que quan algun equip perd efectius es nota en gran manera, més a estes edats i més si son dels més majors. Per això des de l'organització sempre es demana sentit de la responsabilitat tant a pares com a xiquets per tal d'assistir al major nombre de partits possible, més que res per respecte als propis companys que son els que sofrixen la mancança d'efectius.

Al primer partit si bé Los Filipenses s'han adelantat al marcador amb un 0-2, que pareixia encarrilar el partit, l'equip de Los Guacamoles ha sabut refer-se i a les acaballes del primer temps ja es posava per davant en el marcador amb un 3-2. Los Filipenses ho han intentat durant la segona part, lo que ha portat a tirar les línies endavant i deixar desprotegida la defensa, cosa que han aprofitat Los Guacamoles per marcar dos gols més que han fet ja irrecuperable la renta per a Los Filipenses, ja que Los Guacamoles han sabut aguantar bé el resultat.

En quant al segon partit, l'equip de El Diablo Infernal recuperava efectius després d'estar baix mínims durant la setmana passada, si bé el porter titular no ha pogut jugar per malaltia. Los Machacantes s'estrenaven en la competició, ja que la setmana passada varen descansar, predominant en este equip la falta d'estatura dels seus membres, lo qual se suplix perfectament amb la gran qualitat que tenen la major part dels seus components, lo que ha fet que a malgrat la igualtat del partit poguéren posar-se amb un 0-2 al marcador, si bé a la segona part un xicotet gran davanter de l'equip El Diablo Infernal ha aconseguit batre al porter contrari, no ha segut prou per a aconseguir el primer punt. No obstant la imatge de l'equip a millorat molt respecte a la setmana passada, lo qual indica que en breu inauguraran el seu caseller de punts.

Aprofitem l'ocasió per mostrar el support de tots els participants a Manolo Santonja, que ha sigut operat recentment, i al qual li desitgem una bona i prompta recuperació.