dilluns, 9 de novembre del 2009

CRÒNICA JORNADA NÚM. 3. RESULTATS ENGANYOSOS.

En primer lloc indicar que hem aprofitat la disputa d'esta jornada per a fer-se la foto oficial amb el patrocinador del torneig, Caixa Popular, representada per Toni Pascual (director de l'oficina d'Ontinyent), i principal responsable que enguany tots el jugadors tinguen equipatges complets nous. Novament agrair esta desinteressada col·laboració, i destacar que actuacions com esta son les que fan gran este longeu campionat.
En quant a la crònica dels partits disputats, destacar el fort vent que bufava que en ocasions impedia la pràctica del joc, si bé les joves figures han sabut adaptar-se a la situació i sortejar amb molta solvència este molest element climatològic.
També indicar que si bé els resultats han segut amplis en els dos partits disputats;
Los Machacantes 0 – Les Taràntules 5
El Diablo Infernal 1 – Los Guacamoles 6
estos son enganyosos, ja que el joc ha sigut més que igualat en tots dos partits.
En el primer dels partits disputats, Los Machacantes han sofert la baixa del porter titular, lo que ha fet que este equip haja tingut que perdre un dels seus millor efectius al camp per a destinar-lo a la porteria, restant potencial defensiu a l'equip, que ha vist com al descans Les Taràntules ja guanyaven per 0-4. No obstant, la segona part i amb una reestructuració de l'equip el joc ha estat més nivellat, disfrutant l'equip de Los Machacantes de nombroses ocasions per a inaugurar el marcador que no s'han portat a bon fi. Destacant a la volta que a l'equip de Les Taràntules es un equip al que no se'l pot perdonar, ja que el seu potencial ofensiu és molt gran, i si tens ocasions i no li les fas, a la fi acabes perdent el partit, ja que de segur que els aràcnids acabaran marcant varis gols.
Referent al segon dels encontres destacar a pesar del resultat, la igualtat en el joc, no obstant la baixa en l'equip de El Diablo Infernal d'un dels seus puntals ha segut acusada novament, (el dia que este equip jugue amb tots els seus components tal volta culmine amb gols el bon joc que practica), a la volta el gran porter de Los Guacamoles, amb parades de molt de mèrit, ha fet que el seu equip haja encaixat solament un gol, molt a pesar d'haver-hi sofert moltes ocasions de gol. Estant la diferència de l'encontre en l'efectivitat de cara a porta mostrada pels dos equips.
Per a finalitzar agrair,per a la foto,l'assistència de la majoria dels membres de l'equip que descansava, Los Filipenses, i que amablement han assistit per a poder completar el quadre fotogràfic.