dilluns, 23 de novembre del 2009

CRÒNICA JORNADA NÚM. 5. GOLEJADES


Amb la disputa de la cinquena jornada s'ha acabat la primera ronda, liderant la taula els equips de Los Filipenses i Los Guacamoles, seguits de ben a prop per la resta de contrincants. Es a dir, per a satisfacció i estímul de tots, la cosa està prou igualada, que a la fi i al cap el que es busca es que uns dies guanyen uns i altres guanyen altres. Si bé el resultat no ha de ser el més important, ja que a estes edats el que importa es a part d'aprendre a jugar al futbol, mecanitzar moviments i familiaritzar-se amb l'esport de la pilota per excel·lència, es adquirir altra serie de valors per a desplegar tant dintre com fora del terreny. Sent fonamental ahí la feina dels pares, animant sempre als joves futbolistes independent del resultat que hi haja a cada moment, procurant que en cas de derrota esta no afecte la moral dels joves esportistes, i la il·lusió continue intacta tal qual abans de començar la competició.

En quant als resultats de la jornada, estos han sigut els següents:

El Diablo Infernal 13 – Les Taràntules 3
Los Filipenses 9 – Los Machacantes 0

En lo que respecta al primer partit, destacar que l'equip de El Diablo Infernal ha aconseguit inaugurar el seu caseller de punts, i de quina manera, amb una golejada davant un aguerrit contrincant, que ha acusat la baixa del seu capità. Cosa esta que ha sigut ben aprofitada per l'equip de Llucifer, i com no, per un dels millors golejadors del campionat que ha aconseguit marcar huit gols en este partit, posant-se en el grup capdavanter de màxims golejadors. Així com també es destacable la milloria que partit darrere partit va mostrant el porter de El Diablo, al qual cada volta costa més fer-li gols.
En quant a l'equip aràcnid també destacar la notable actuació de varis dels seus jugadors, en especial d'un xicotet defensa que no s'acovardix davant ningun jugador, i talla molt de joc al contrari.

Referent al segon dels encontres, com sempre que juguen Los Machacantes, el resultat no reflectix el joc desplegat, puix el partit ha estat molt igualat, en especial durant gran part de la primera meitat, que el partit pareixia que anava acabar amb empat a zero. Si bé a les acaballes de la primera meitat, Los Filipenses han aconseguit foradar la xarxa, i ha sigut ahí quan els gols han anat caiguen, sobretot durant la segona part, que l'esforç acumulat i la desmoralització ha fet mossa en l'equip Machacante. Destacar que en l'equip de Los Filipenses cinc dels nou jugadors que han participat, han aconseguit algun gol, el que denota la gran capacitat ofensiva d'este equip.