dimarts, 17 de novembre del 2009

CRÒNICA JORNADA NÚM. 4. DISPARITAT


Amb millor temps que la passada jornada, s'ha disputat una nova jornada del campionat del Patronato, disfrutant de l'ambient d'esportivitat i respecte, que reina entre tots els participants i espectadors.
Els resultats de la present jornada han segut els següents:

Les Taràntules 1 – Los Filipenses 15
Los Machacantes 3 – Los Guacamoles 7

Al primer partit, sembla que a l'equip de los Filipenses els hi ha anat bé la jornada de descans que varen tindre la setmana passada. Presentant-se per a la batalla futbolística amb tota la canoneria carregada, no deixant ni una aranya viva. Les Taràntules semblaven com atordides, com si hagueren sofert una passada de flit. Deixant tota la responsabilitat del joc tan sols en mans del seu capità, front a tota l'artilleria pesada dels Filipenses. Equip este que té mols jugadors resolutius de cara a porta, tal i com mostra la taula de golejadors. L'equip negre ha pogut aguantar el desembarc Filipense durant els primers compassos del partit, si bé a meitat de la primera part, i una volta oberta la llauna, ja no han pogut aguantar l'envestida de les tropes Filipenses, i els gols han anat caen un darrere l'altre. Aplegant el tantejador a reflectir un marcador com els d'abans.

Al segon encontre, Los Machantes seguixen sense la presència del seu porter titular, per una inoportuna lesió, lo qual fa que s'hagen de fer retocs a l'alineació. No obstant, si bé els resultats no els son massa favorables el joc que despleguen estos xicotets jugadors no es ni molt menys de baixa qualitat, així com l'organització de l'equip esta bastant encertada. Tot i això, el líder no ha perdonat, i hi ha aconseguit al tram final del partit emportar-se els tres punts a casa, després d'un partit molt igualat. Los Guacamoles son un equip molt compensat, amb un gran porter, una sòlida defensa i un atac que no sol defraudar en cap partit, d'ahí la seua presència a lo alt de la taula classificatòria.

El Diablo Infernal ha tingut jornada de descans, quedant-se a les tenebres aventant les calderes i afilant les forques per tractar la setmana que ve d'aconseguir inaugurar el caseller de punts.