dilluns, 29 de novembre del 2010

BON JOC

Sexta jornada, darrer dissabte de Novembre i primera jornada d'ambient purament hivernal amb amenaça de pluja, que si bé ha deixat caure algunes gotes, estes no han impedit la disputa dels partits. Hem tingut partits disputats i bon joc per part de tots quatre equips.

Els tantejadors han sigut:
Los Gormitis. 9 – Código Lyoko. 2
Sub-10. 2 – Els Pirulos 4

En la primera contenda Los Gormitis han posat la directa tan prompte l'àrbitre ha xiulat l'inici del partit, i espentats pel seu capità tot terreny, han aconseguit una avantatge que els Lyokos malgrat que van progressant setmana darrere setmana no han pogut contrarestar. A la primera part el partit estava 6 a 1, si bé el joc Lyoko no era ni molt menys de baixa qualitat més bé al contrari, però la lluita constant de Los Gormitis, fa que calga esforçar-se al màxim per poder guanyar-los. Durant la segona part, el Código Lyoko ha aconseguit foradar novament la porta contraria, mantenint-se el marcador amb 6-2, fins als últims compassos del partit, en que les ultimes envestiu gormítiques han aconseguit tres gols més.

Segon encontre, i partit de màxima rivalitat, així com partit dels cordons, ja que durant gran part del joc, sempre hi havia algun jugador amb la sabata descordada que havia d'acatxar-se per a lligar-se-la. En lo que al joc respecta, els Sub-10 han sofert la baixa del porter titular, tenint que ser el porter suplent el que es posara baix dels pals, ocupant la mitat que el titular per l'envergadura del mateix. No obstant el joc dels Sub-10 ha sigut més que acceptable, plantar-li cara al líder en tot moment, que havia encarrilat el partit amb un 2 a 0, que feia presagiar una victòria amb solvència, però els Sub-10 no s'han acovardit i han aconseguit empatar l'encontre, si bé Els Pirulos en vores igualats s'han ecorajat i han pogut marcar dos gols més per a guanyar un partit de bona qualitat.

La setmana que ve serà jornada de descans, aprofitant el cap de setmana de pont, descansarem tots a l'hora, ja que si bé l'any passat descansava un equip cada setmana per ser cinc, enguany al ser quatre no ho pot fer ningú. I com l'assistència de varis jugadors podria perillar, la FIFA ha decidit que el pròxima dissabte siga jornada de descans per a tots, i que es reprenga la lliga el dia 11, sent ja jornades prenadalenques.