dilluns, 15 de novembre del 2010

NOTABLE MILLORIA


Quarta jornada lliguera en la qual hem apreciat notable milloria en el joc dels equips, lo qual s'ha traduït en partits d'alta intensitat competitiva, el que fa que els jugadors vagen progressant el seu nivell de joc.
Amb un ambient tardorenc, el sol matutí que ja travessa el “nostre altiu campanar”, acompanyava una jornada més als joves valors de l'art de la pilota, els quals a la volta es trobaven amb el suport d'una gran presència de públic.

Els resultats de la matinal de futbol han sigut:
Los Gormitis.5 – Sub-10. 3
Código Lyoko. 3 – Els Pirulos. 7

Del primer partit, destacar que la secretaria tècnica patronàtica ja ha esmenat el seu error i l'equip de Los Gormitis ja tenen un jugador més, lo qual ha fet que el seu rendiment augmente considerablement. Tan prompte l'àrbitre ha xiulat l'inici de l'encontre Los Gormitis s'han posat davant al marcador, aconseguint aplegar fins als cinc gols durant la primera part. Els Sub-10 malgrat la baixa del seu porter titular, ho han posat difícil, si bé no han pogut recuperar la renda perduda a l'inici de l'encontre, durant uns minuts de “pàjara”. Poc a poc han anat remuntant, si bé els ha faltat temps per poder pegar-li la volta al marcador.

A l'encontre que tancava la jornada, el líder s'enfrontava al cuer, si bé la diferència no ha sigut tan clara com a priori es podia preveure. Els Lyokos malgrat la baixa per lesió del seu porter titular li ho han posat molt difícil al líder, i amb una bona organització i concentració el seu joc ha millorat notablement, quallant un gran partit, i marcant gols de bella factura, com ha pogut ser un marcat de treta de corner, que un jove jugador ha rematat d'una gran cabotada fins al fons de la xarxa, un gran gol!. Els Pirulos amb la regularitat que els caracteritza han portat la maneta del partit, si bé han hagut de suar la gota gorda per poder guanyar el partit i seguir al capdavant en la classificació.