dilluns, 8 de novembre del 2010

GRANS PARTITS


A la tercera jornada hem tingut el plaer de disfrutar de grans partits, partits de màxima rivalitat, que ens han deixat un gran sabor de boca. A la volta hem aprofitat esta jornada solejada i tardorenca per fer-nos les fotos oficials que quedaran per a la posteritat. També hem tingut la satisfacció de tindre un àrbitre de solera al primer dels encontres, ni menys ni més que Manolo Santonja, alma mater d'esta competició des que fa un grapat d'anys va pendre el relleu de son pare, el benvollgut tio Leandro. Destacar a la volta el gran ambient que hi havia, amb massiva afluència de públic, l'ocasió ho mereixia.

Els resultats que ens hi ha proporcionat esta jornada han sigut:
Código Lyoko. 2 – Los Gormitis. 10
Els Pirulos. 5 – Sub-10. 2

Al primer partit, Los Gormits ja van trobant l'organització ideal de l'equip, l'ubicar davall dels pals un nou porter ha permés que les seues dos màximes figures pogueren fer un desplegament de les seues dots artilleres, foradant la xarxa contrària cinc voltes cada un. Cal dir que per un malaurat error de l'organització tenen un jugador menys, havent-hi un altre que malgrat haver-se apuntat no te a bé presentar-se. Des de d'ací demanar disculpes als membres d'este equip per part de l'organització, la qual està treballant per tal de tractar d'incrementar el nombre d'efectius d'este equip fins arribar al mateix nombre que la resta. Els Lyokos malgrat la derrota han quallat un notable encontre, si bé una inesperada lesió del porter titular ha obligat a fer canvis a l'equip que tal volta han acusat. Destacar, que a pesar no haver inaugurat encara el caseller de punts, la seriositat i formalitat d'este equip es màxima , ja que sempre acudeixen a jugar al complet, tots els seus membres, els quals alguns si bé enguany, de moment no poden fer montonets per estar l'arena apretada, els falta una mica de concentració per disputar els encontres. De totes maneres la cosa va millorant, i des d'ací transmetem ànim per a continuar amb la mateixa actitud seriosa que fins ara, més prompte o més tard la cosa quallarà.

Al partit que tancava la jornada, duel de màxima rivalitat a l'alt de la taula, per determinar qui es posava al capdavant en solitari de la classificació. Un partit que no ha decebut a ningú (o tal volta sí…, als qui han perdut), però en lo que qualitat patronàtica respecta ha sigut un partit de gran nivell. Els Sub-10 s'han posat prompte 2 a 1, i han mantingut el resultat durant gran part de l'encontre, inclús un jove defensa a tret fins a dos voltes el baló de baix dels pals evitant el gol contrari, Els Pirulos empentaven una i altra volta, el baló rondava la porta contraria constantment, si bé les arremeses dels Sub-10 també portaven el perill a l'altra porteria. En estes anades i vingudes ja quasi cap al final, Els Pirulos han aconseguit pegar-li la volta al marcador i fins i tot guanyar per una renta solvent que els ha permés acabar el partit amb tranquil·litat, després d'un gran partit.