dimarts, 23 de novembre del 2010

SORPRESES?



En la quinta jornada ja hem tingut un oratge propi de l'època tardorenca en que estem, fred, aire, i un muntó de fulles per tot arreu ens recordava que ja cal abrigar-se. No obstant, sincerament per a la pràctica del futbol millor fresqueta que caloreta.
Esl partits disputats han sigut de màxima rivalitat, i com ja apuntarem la setmana passada hi ha equips que van augmentant considerablement el seu nivell de joc, lo qual unit a la màxima assistència, fa que la cosa millore. Els resultats propis de Patronato de molts de gols, han donat pas en esta jornada a tantejadors de competició d'alt nivell.

Els resultats que s'han donat han sigut:
Els Pirulos. 2 – Los Gormitis. 3
Código Lyoko. 2 – Sub-10. 1

En el primer dels partits màxima rivalitat, el líder s'ha vist superat per un equip en clara milloria. Los Gormitis amb un joc ben plantat han pogut emportar-se la victòria, si bé per a aconseguir-ho han tingut que quallar el seu millor joc, ja que no es gens fàcil guanyar Els Pirulos que en tot moment tenen clar quina ha de ser la seua actitud dins del terreny de joc, el que unit a la qualitat dels seus jugadors, fan la mescla perfecta per mantenir-se al capdavant de la taula, malgrat haver perdut. Així i tot el resultat haguera pogut ser d'un quatre a dos, si l'àrbitre haguera xiulat gol quan al porter Pirulo a l'últim minut se l'hi ha escapat un baló que ha arribat a travessar la línea de gol, però malauradament per als Gormitis l'àrbitre no ho ha vist.

En el segon encontre, el Código Lyoko ha aconseguit inaugurar el seu caseller de punts després d'emportar-se la victòria davant dels Sub-10, que començaren molt bé el campionat, però que ja porten tres derrotes seguides. Del Código Lyoko, destacar la satisfacció pel retornament del jugador que es lesionà fa dos jornades. Una nova bona organtització i concentració en el joc, han confirmat la milloria dels Lyokos, que han aconseguit pegar-li la volta a un encontre que havien començat perden. Així i tot encara poden millorar més, sobretot els defenses que si en volta de pegar-se entre ells, gastaren eixa força en contrarestar les accions del contrari, la cosa es faria de notar.
En quant als Sub-10 els falta un poquet d'empenta i ànim, ja que qualitat en tenen, si bé en benefici del propi campionat, uns dies es guanya i altres els perd. I per a la formació tant esportiva con personal es una cosa que s'ha d'assimilar.
Tan prompte l'àrbitre ha xiulat la finalització del partit, una fina pluja queia, la qual pareixia que estava esperant-se a caure per no mullar els participants i espectadors, als quals cal agrair la col·laboració en l'arreplegada de seients i altres elements.

I si com voldria el tio Leandro, no sempre es pot empatar, si unes voltes es guanya i altres es perd, tots contents, sobretot quan es guanya, clar està!